dimarts, 6 d’octubre del 2015

JAZZ I BOMBERS

Aquest dissabte hem gaudit d’una jornada de jazz i gastronomia en el festival Jazz & Food, dintre dle 47 Voll Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona!!
La obra social la Caixa ens ha convidat a veure els concerts programats, i a menjar-nos un bon pica pica ben diferent!!


Hi havia un ambient molt agradable, l’escenari era molt gran, i teníem seients en primera fila, per veure-ho de categoria!! Ho hem passat molt bé amb la música del Liceu Big Bang, una orquestra amb un munt de músics que tocaven saxos, trompetes, xels, piano... Ens ha encantat!!!


Després, hem vist que hi havia moltes paradetes de menjar, així que hem degustat uns fingers boníssims, unes patates braves molt originals i uns refrescs deliciosos!!



Ha estat un matí de música i menjar molt divertit!!!
Diumenge pel matí, gaudim de les portes obertes del Parc Central de Bombers de l’Eixample. Els nois estaven molt contents per anar-hi, tenien moltes preguntes al cap!!

Hem pogut visitar les instal·lacions del centre, ens han fet una breu explicació del seu funcionament i de totes les seves eines de treball.


A més, els nois han pogut sentir-se com un gran bomber provant-se l’uniforme, pujant al camió, fent sonar la sirena... Una gran experiència!


Una sortida ben divertida en la que hem après moltes coses!!!!