dimarts, 28 d’abril del 2015

LLAMINADURES PER SANT JORDI I FESTA MAJOR!



Amb el matí tan bonic, hem aprofitat per anar al punt verd i portar l’oli utilitzat. D’aquesta manera hem treballat el reciclatge , i a més, el noi del punt verd ens ha regalat un pot especial per a anar guardant l’oli utilitzat.



A més, hem pogut escollir algun llibre per llegir. I la grata sorpresa ha estat quan ens trobat endinsats en la festa del Holly. Aquesta festa és la benvinguda a la primavera que la cultura India celebra per aquestes dates llançant colors i ballant. El parc del Clot hi havia un munt de gent pintada de diferents colors i els nois i noies han pogut gaudir d’aquesta celebració.



Per la tarda hem fet un tastet de  la diada de Sant Jordi preparant roses fetes amb llaminadures, primer hem preparat el material que necessitàvem



Mentre preparàvem les roses hem pensat amb tots els companys que no hi són i amb els educadors i educadores i hem fet moltes roses!!! J





 També aprofitant la diada hem volgut honorar a l’escriptura  i hem parlat d’aquelles paraules amb català que ens agraden molt perquè són boniques. Les paraules que han sortit són: gràcies, simpàtica, felicitat, carinyós, y “ comer”.
Al final de la tarda hem berenat les nostres roses, però només ens hem menjat una eh? Jaja




Diumenge, tot i que semblava que anava a ploure, al final el sol ha decidit sortir!! Així que hem aprofitat per apropar-nos a les festes majors de la Sagrada Família.



Hem fet un bon passeig pel barri, ja que hi havia molt bon ambient! També hem gaudit d’un espectacle de colles de Castellers, que ens encanten!!




Per acabar el matí, hem comprat un pa gallec artesà al mercadet de la festa major, i ens l’hem menjat a casa sucat amb un bon ou ferrat! Nyaaaam!