dimarts, 17 de juny del 2014

Mmmmmmmmmmmmagdalenes de  xocolata!

Avui diumenge dia 15 de juny, ens hem vestit amb els davantals de cuina i ens hem disposat a preparar unes magdalenes de xocolata. Hem seguit la recepta pas a pas: hem barrejat els ingredients tals com :
-ous 
-farina  
-sucre 






Tot seguit hi hem afegit la xocolata i la mantega prèviament desfets al bany maria.









Un cop feta la mescla, la hem abocat en els motlles de colors els quals prèviament hem untat amb un xic de mantega per tal que no se’ns enganxi.










Ho hem col·locat al forn i…. 
                                           
                                               Voilà! 
                                                           
                                                               




 

 Se’ns han torrat una mica massa!!!

 Com que eren de xocolata doncs no ens hem adonat que ja eren ben cuites...

 La culpa no ha estat del tot nostra eh? És que a la recepta hi posava 20 minuts de forn, i als 15 ja s’havien ben cuit...
De tota manera les hem pogut salvar... hem rascat una miqueta i.... nyaaaaaam!!! Eren boníssimes! Com que han tingut tan bona rebuda, aquí us deixem la recepta.


Bon profit!  

I vigileu el forn!






BIZCOCHO DE CHOCOLATE O MADALENAS DE CHOCOLATE
Preparación: 15 min.
Cocción: 15-20 min a 220ºC
Ingredientes:
- 200 gramos de chocolate con un 70% de cacao
- 100 gramos de mantequilla
- 4 huevos
- 100 gramos de harina
- 120 gramos de azúcar
- 2 pizcas abundantes de flor de sal
- azúcar glas.

1.    Funde el chocolate a baño maría; a continuación  añade la mantequilla. Mézclalo y que se funda a fuego lento.
2.    En un bol, bate los huevos y el azúcar hasta blanquear el preparado. Añade la harina y continuación el chocolate a la mantequilla. Finalmente un poquito de flor de sal.
3.    Meter en el molde.
4.    Hornear durante 15-20 min.
5.    Si quieres puedes espolvorear el bizcocho o las madalenas con azúcar glas.